Hvem er vi

Dr. Andreas Tandberg

Er Idrettslege NIMF med spesiell fokus på breddeidrett og mosjon og hva dette betyr for folkehelsen.

Han har vært lege for Bærum sportsklubb og medisinsk ansvarlig for støtteapparatet rundt A-laget (1.divisjon fotball herrer) - frem til 2016.

Han har lang erfaring i å behandle idretts-skader, både akutte skader og kroniske skader som følges over tid.

Han er fastlege i Bærum kommune og spesialist i allmennmedisin.

Med master i arbeidshelse og fokus på folkehelse er han opptatt av det psykososiale arbeidsmiljøet (trivselsfaktor på arbeidsplassene i relasjon til sykefraværet). Han har vært skilærer ved Den Norske Skiskole og har deltatt i mange maratonløp i inn- og utland.

Bachelor i Ernæring / personlig trener Laila Tandberg

Har Bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole i Oslo. Hun er i tillegg utdannet personlig trener, senior- og sykkelinstruktør ved Norges Idrettshøgskole. Sertifisert Bungee instrukør via R.O.P.E.S. Hun har drevet med ernæringsveiledning siden 1999 - og har lang erfaring i vektreduksjon og livsstilsendring. Hun jobber på Bekkestualegene i Bærum og har veiledning av klienter henvist fra kommunens fastleger med ulike problemstillinger (allergi/matvareintoleranser, mage-tarmsykdommer, undervekt/overvekt diabetes, hjerte-karsykdommer mm.) Hun har i tillegg erfaring i idrettsernæring og har hatt rådgivning og veiledning - både individuelt og i grupper - til ulike fotballag. Hun har vært aktiv i idrett innen håndball og svømming og er i dag instruktør på Bekkestua SATS og har timer med Xycling, styrke/core og crossfit training. I tillegg har hun utendørs bootcamptimer 6 timer pr uke.

Du kan også bestille video /web baserte timer via helseprivat.no.   Det kan være praktisk å få veiledning via video hvis du bor langt unna eller ikke har mulighet til å bruke tid på transport til /fra Bekkestualegene samt konsultasjon.    Gå til nettsiden helseprivat.no og bestill time.    Følg veilledningen for timebestilling.   Registrer deg på pasientsky.no eller last ned pasientsky app på android telefon.