Referanser

Kari Sundet, 54 år , Blommenholm

"Jeg har fulgt treningen til Sunnere-livsstil siden høsten 2010. Vi har trent ute 2 ganger i uken fra slutten av august til begynnelsen av Desember. Vi har i løpet av disse ukene - trent variert og morsomt. Kondisjonstrening etter musikk, løpt i trapper, gått med staver og rocket med rockeringer. Vi har trent styrke med vekter, strikker og balanseputer. Treningsgruppen er såpass liten - at vi blir godt kjent med hverandre og har det hyggelig sammen. Laila er en super instruktør og hun tar hensyn til alles "vondter" og gir flere alternativer i alle øvelser. Med dårlige knær - har denne treningen gjort mye godt for kroppen min. Muskelmassen øker og det gjør også styken i armer og bein. Jeg trives så godt, at jeg har tegnet meg for trening til våren 2012 også"

Anne Grøvslien, 43 år, Haslum

"Endelig har jeg funnet en treningsform som passer for meg. Deilig å være ute og med små grupper og en trener som ser alle hele tiden og det nytter ikke å sluntre unna. Hyggelig gjeng som trener er det også. Dette kan anbefales."

Dorte Thoresen, 52 år, Bekkestua

"Dette er gøy! Utendørs i Bjerkelunden har jeg siden høsten 2010 fulgt Lailas treningsopplegg med stor glede. Utrent som jeg er (var) har jeg kjent at formen har blitt mye bedre på denne ukentlige timen, og nå har vært med på to dager i uken fra våren 2011. Treningen er variert - både kondisjon og styrketrening, instruksjonene fra Laila er gode og nøyaktige. Jeg har blitt utrolig godt fulgt opp og som utrent kan det noen ganger være vanskelig å vite nøyaktig hvordan øvelsene skal gjøres riktig og jeg har fått den beste veiledning. Etter opptil flere avbrutte forsøk på trening i helsestudio gjennom tidene (jeg kjedet meg) har jeg funnet min treningsform - utendørs med Laila.

Berit Nordseth, 65 år, Fossum

"Jeg har med glede vært med i Sunnere-Livsstils treningsgruppe fra høsten 2010 - en dag i uken - og Laila har ledet an. Fra høsten 2011 - har jeg deltatt 2 ganger i uken. Vi har kondisjon-, styrketrening med og uten musikk. Vi vet aldri hva Laila finner på. Det har vært mye frisk luft med vind i håret og røde kinn. Unge og "gamle" om hverandre - og alle like viktige for Laila. For en herlig gjeng vi har vært, jeg gleder meg til etter jul med å fortsette. Dette er kjempegøy - kom å prøv du også!"